top of page

Fördjupad

SJÄLVMEDKÄNSLA

Har du tidigare övat självmedkänsla och känner att du behöver påfyllning? Är det särskilda situationer som du tycker är extra svåra att få till och känner att du behöver hjälp med? Nu erbjuder Sonder Psykologi en helg för att fördjupa effekten av självmedkänsla tillsammans med andra. Kursen riktar sig till  dig som tidigare deltagit på någon av mina träffar kring självmedkänsla, eller till dig som använt metoden på egen hand.​

Kursen kommer att ge mycket tid till att fortsätta att öva självmedkänsla, både med dig själv och tillsammans med andra. Övningarna kommer under denna kurs att ligga närmare sådant som vi gör i vardagslivet, och fokusera på att lära oss att se när vi "ramlar ur" vår självmedkänsla, samt hur vi kan göra för att i vardagen hitta tillbaka till ett självmedkännande inre samtal. Vi kommer också att fördjupa kunskaperna om vad självmedkänsla är. 

 

Under kursen kommer vi att tillsammans med andra aktivt utforska hur våra relationer påverkas av vår grad av självmedkänsla. Slutligen kommer kursen också att fokusera på hur det känns när vi ger till andra med glädje, för att sedan se om vi kan vända denna generositet med oss själva. 

banksy-heart.jpg
kvinnor-hjartan.jpg

Som vanligt samsas allvaret med mycket dans, skratt, stilla meditationer och naturupplevelser. Allt för att se till att de upplevelser vi har får landa och bearbetas på ett tryggt och omtänksamt sätt.

Pär Säthil som leder kursen är snart färdig psykolog, skribent, och har undervisat i psykologi på Stockholms Universitet. Pär har 20 års erfarenhet av meditation och personlig utveckling, och håller regelbundet kurser om självmedkänsla.

Kostnad för kursen är 1790:-. Vi ses mellan 9-17 både lördag och söndag. Det finns möjlighet att välja till lunch för 125:- per dag. För studenter, pensionärer och arbetslösa finns möjlighet till reducerat pris.

Kursen kan ges i både Falun, Malmö och Stockholm, och återkommer med jämna mellanrum när tillräckligt många deltagare gått kursen i Självmedkänsla.

Anmälan görs enklast genom att klicka på betallänkarna nedan. Du kan betala med betalkort, paypal eller faktura. Det går också bra att anmäla sig via kontaktformuläret längst ner på sidan.

 

Om hur har frågor är du varmt välkommen att höra av dig till sathilpsykologi@gmail.com eller via kontaktformuläret.

ANMÄLAN

Inga kommande evenemang för tillfället

Om psykisk ohälsa:

Kurserna riktar sig framförallt till psykiskt friska personer eller människor med mild till måttlig psykisk ohälsa (stress, utmattning eller lättare ångest/depression). Om du nyligen varit med om ett trauma, har varit inlagd för psykiatrisk vård det senaste året eller har obehandlad PTSD så passar kurserna mindre bra för dig. Om du tidigare haft psykisk ohälsa men har fått behandling och idag mår bättre går det bra att gå kursen.

bottom of page