top of page

KURSINFORMATION

Hejsan, och tack för ditt meddelande!​​

För dig som anmält dig till någon av mina kurser :

 

Välkommen på en helg med Självmedkänsla eller IBSR – en plats för att läka gamla mönster och lära oss hitta mer frid med oss själva och andra. Jag är glad att du valt att anmäla dig till kursen, och ser fram emot att träffa dig.

Praktisk information

 

Var: Framgår via hemsidan (parsathil.com) och kartorna på min facebooksida.

När: Framgår via hemsidan (parsathil.com) och kartorna på min facebooksida.

Klädsel: Klä dig i mjuka eller lediga kläder, så att du kan röra på dig. Ta med en filt om du vill sitta ute under pauser och lunch.

 

Mat: Lunch ingår inte, men det finns alltid någon restaurang i närheten av kurslokalen, eller möjlighet att beställa mat på plats. Det går också bra att ta med sig matlåda och värma. Ta med fika eller snacks till eftermiddagarna. Kaffe och te finns på plats.

Anmälningsavgift och faktura: 

Om du betalt med kort eller paypal är betalningen registrerad så snart du slutfört den. Betalar du med faktura så får du en faktura på kursbeloppet inom ett par dagar efter din anmälan. Fakturabetalning anmäls på www.parsathil.com/fakturabetalning

Om kursen finns tillgänglig på hemsidan betyder det att det fortfarande finns plats på kursen.

Boende: Boende finns på en mänga platser för kurserna i Falun. Lindsbergs Kursgård passar bäst, då det är här kurserna hålls (http://www.lindsberg.org/).​  Vandrarhemmet i gamla fängelset (http://www.falufangelse.se/) eller hotell (https://www.expedia.se/Falun-Hotell.d4524.Reseguide-Hotell) är några andra alternativ för kurserna i Falun.​

​​

Gällande psykisk ohälsa:​ Kurserna riktar sig framförallt till psykiskt friska personer eller människor med mild till måttlig psykisk ohälsa (stress, utmattning eller lättare ångest/depression). Om du nyligen varit med om ett trauma, har varit inlagd för psykiatrisk vård det senaste året eller har obehandlad PTSD så passar kurserna mindre bra för dig. Om du tidigare haft psykisk ohälsa men har fått behandling och idag mår bättre går det bra att gå kursen.

Har du några andra frågor så tveka inte att höra av dig till mig.

Varmt välkomna till en inspirerande helg!

 

 

Pär Säthil

 

parsathil.com

bottom of page