top of page
HIGH REZ Öppna Upp för Kärlek – MALMO

Längtar du efter djupare kontakt och kärlek till människor i din närhet? Håller du tillbaka, stänger hjärtat eller tvekar istället för att känna tillit? "Öppna upp för kärlek" är en kurs där vi dyker djupare i allt som håller tillbaka kärlek i vårt liv, för att sedan öppna oss för sann närhet. Vi tittar närmare på våra relationer med partner, barn, föräldrar, vänner och arbetskamrater, och använder psykologiska och yogiska tekniker för att skapa större öppenhet och glädje i mötet med andra. Undervisningen passar alla – oavsett om du har barn eller partner, så länge du relaterar till andra och vill fördjupa din kontakt med dem .

 

Med hjälp av metoden Inquiry Based Stress Reduction (IBSR) hittar vi sätt att släppa taget om vår rädsla för att vara nära andra, och öppnar upp för ett liv med mer frihet i sällskap med andra människor. IBSR (som också kallas the Work) är en metod för att ta hand om de tankar som skapar stress i vårt liv. När vi använder metoden försvinner tankar som plågat oss ett helt liv, och vi blir plötsligt fria att göra det vi längtar efter.

love-skylt.jpg

För att öppna upp för tillit kommer vi också att dansa, dela erfarenheter, meditera, andas och använda kroppen. När alla delar får vara med kan vi äntligen integrera kunskap som våra intellekt så länge haft. Plötsligt kan hela systemet lita på att vi är trygga, och då kommer vänlighet, omtanke och närhet av sig själv.

Vem leder kursen? Pär Säthil är psykolog,

skribent och meditationslärare. Han har

20 års erfarenhet av meditation och

självutveckling. Med både humor och

värme guidar han deltagarna till en plats

där vi får mötas på djupet – både i oss själva

och tillsammans med andra.

Se www.parsathil.com för mer information.

 

När i MALMLÖ? Fredag 31/7 kl. 16.00 till Söndag 2/8 kl 14.00.

Undervisningen sker 16-20 på fredagen, 9-17 på lördagen och 9-14 på söndagen.

När i FALUN? Fredag 24/7 kl. 16.00 till Söndag 26/7 kl 14.00.

Undervisningen sker 16-20 på fredagen, 9-17 på lördagen och 9-14 på söndagen.

Pris? 2490:-. Studenter, pensionärer och arbetslösa betalar 1990:- Har du en svår ekonomisk situation finns möjlighet till ytterligare rabatt, skriv då till sathilpsykologi@gmail.com.

 

Anmälan? Görs på Yoga Kendras hemsida för kursen i Malmö, och Yogahusets hemsida för kursen i Falun. 

 

 

 

portätt_zoom.jpeg

Anmäl dig!

Yogahuset Button.png
Yoga Kendra Button.png

Är det något annat du funderar på? Skicka ett mail till sathilpsykologi@gmail.com eller ring Pär på 0730693635.

 

 

Varmt välkomna på en helg som kommer att öppna ditt hjärta!

Om psykisk ohälsa:

Kurserna riktar sig framförallt till psykiskt friska personer eller människor med mild till måttlig psykisk ohälsa (stress, utmattning eller lättare ångest/depression). Om du nyligen varit med om ett trauma, har varit inlagd för psykiatrisk vård det senaste året eller har obehandlad PTSD så passar kurserna mindre bra för dig. Om du tidigare haft psykisk ohälsa men har fått behandling och idag mår bättre går det bra att gå kursen.

bottom of page